vineri, 29 martie, 2024

Fostul schior Marco Buechel are indoieli cu privire la desfasurarea urmatorului sezon al Cupei Mondiale de schi alpin

Distribuie:

Publicat:

Fostul schior elveţian Marco Buechel şi-a exprimat îndoieli cu privire la desfăşurarea următorului sezon al Cupei Mondiale de schi alpin din cauza pandemiei de coronavirus, scrie dpa, potrivit Agerpres.

''Mă întreb dacă vom avea parte de o nouă ediţie a Cupei Mondiale la schi. Eu nu cred că se va mai putea organiza vreo cursă. Cu siguranţă calendarul va fi mult modificat faţă de cel de până acum. Organizatorii trăiesc în special din banii fanilor care se strâng la diverse competiţii.

Nu cred că acest lucru va mai fi posibil, pentru că în mod cert nu se va mai putea respecta distanţarea socială, regulă care ar mai putea fi încă în vigoare până atunci. Deci am putea avea curse fără prezenţa publicului, dar nu ştiu dacă organizatorii şi-ar putea permite acest lucru, să renunţe la prezenţa fanilor'', a spus Buechel (48 ani).

Potrivit lui Buechel, pandemia de coronavirus a afectat serios toate pregătirile pentru sezonul competiţional următor.

În mod tradiţional, sezonul începe la sfârşitul lunii octombrie la Soelden (Austria), dar sezonul trecut s-a încheiat prematur la începutul lunii martie din cauza Covid-19.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img