miercuri, 24 aprilie, 2024

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, CAMATAR cu acte in regula! Amanunte SOCANTE din ancheta procurorilor DIICOT

Distribuie:

Publicat:

Fostul sef din Jandarmeria Romana, Marian Corcodel, a fost retinut de procurori, masura care vine dupa perchezitiile de joi, de la sediul Jandarmeriei.

Procurorii DIICOT au efectuat joi 12 perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar in care angajati din cadrul Bazei de Administrare si Deservire a Jandarmeriei Romane sunt acuzati de camatarie si delapidare. 

„In cauza exista suspiciunea rezonabila ca, incepand cu anul 2011 si pana in prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare si Deservire a Jandarmeriei Romane au constituit un grup infractional organizat, acordand cu imprumut, in mod repetat, diverse sume de bani unor debitori, percepand dobanzi considerabile si, de asemenea, si-au insusit fara drept bunuri si valori apartinand unitatii din cadrul careia faceau parte”, se arata in comunicatul DIICOT. 

Corcodel este acuzat de camatariedelapidare si constituire de grup infractional organizat din 2011. Conform antena3.ro, se pare ca foarte multi jandarmi isi imprumutau colegii cu banii si le cereau dobanzi enorme. Astazi se va afla daca magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor decide arestarea preventiva pentru cei implicati.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img