joi, 18 aprilie, 2024

Fostul soț al lui Britney Spears a fost condamnat la închisoare. Care este motivul arestării

Distribuie:

Publicat:

Nunta lui Britney Spears a fost întreruptă, pentru câteva momente, de fostul ei soț, care și-a făcut apariția după ce a intrat prin efracție. Acesta a fost condamnat la 64 de zile de închisoare în urma acestui gest.

Fostul soț al lui Britney Spears a fost condamnat la închisoare, după ce a intrat prin efracție la nunta vedetei. Bărbatul a fost condamnat atât pentru intrarea prin efracție, cât și pentru hărțuire.

Primul soț al lui Britney, prezent la nunta vedetei

Bărbatul a intrat, în luna iunie, la nunta vedetei, cu forța, fiind condamnat pentru intrare prin efracție și hărțuire. Jason Alexander are 40 de ani și a fost condamnat la 64 de zile de închisoare, de către un judecător.

Britney Spears are 40 de ani și s-a căsătorit, în luna iunie, cu Sam Asghari, în vârstă de 28 de ani. Nunta a avut loc într-un cadru intim, la casa artistei în California. Din nefericire, au avut parte de o persoană neinvitată, și anume fostul ei soț, Jason, care a decis să își facă apariția, întrând din efracție. Înainte de a acționa, bărbatul și-a anunțat planul pe contul personal de Instagram, în timpul unui live. Acesta a susținut în timpul live-ului că este acolo pentru a-i sabota nunta, în timp ce se plimba prin jur. Mai mult decât atât, Jason spunea că a fost invitat de Britney la evenimentul fericit.

„Ea este prima mea soție, singura mea soție”

Un purtător de cuvât al poliției a declarat că: „El a reușit să-și găsească drumul spre proprietate și a fost confruntat cu securitatea. A avut loc o altercație cu ofițerii de securitate și acolo s-a produs conflictul… iar în timpul altercației s-a spart un obiect, așa că a fost acuzat și de vandalism”.

Nunta a continuat

În ciuda acestui moment nefericit din timpul nunții, aceasta a continuat, alături de vedete celebre. Pe lista invitaților de la nunta lui Britney, s-au numărat Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatela Versace.

Britney Spears și actualul soț, Sam Asghari s-au căsătorit după ce s-au cunoscut în 2016, în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei Slumber Party. Înainte de Sam, vedeta a mai fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, în 2004, timp de trei ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img