miercuri, 24 aprilie, 2024

Fostul SPP-ist vasluian,acuzat de orgii sexuale, si-a recunoscut faptele

Distribuie:

Publicat:

Emanoil Petrea, fost SPP-ist, in prezent angajat al unui post de televiziune privat, s-a prezentat in cursul zilei de miercuri (n.r 26 octombrie) in fata magistratilor Curtii de Apel Iasi, unde a cerut clementa.

La doar o saptamana de cand a fost arestat, Emanoil Petrea a contestat decizia judecatorilor vasluieni, pe motiv ca pedeapsa ar fi prea…aspra.

Desi inclupatul si-a recunoscut faptele, magistratii ieseni au ramas impasibili, deoarece au decis pastrarea masurii arestului prevetiv.

Emanoil Petrea, fost SPP-ist, este acuzat de pornografie infantila, dupa ce politistii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Vaslui, au descoperit ca inculpatul racola minore, le ducea in casa de vacanta de la Costesti, intretinea relatii sexuale cu ele si le filma facand sex.

Minorele au povestit instantei cum petrecerile la care participau in casa de la Costesti deveanu adevarate orgii sexuale, dar si faptul ca Emanoil Petrea le incanta cu mici cadouri, de la bani la telefoane mobile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img