vineri, 29 martie, 2024

Fotbalistul roman Alex Dobre, in lotul lui Bournemouth pentru meciul cu Arsenal, din Cupa Angliei

Distribuie:

Publicat:

Fotbalistul român Alex Dobre (21 de ani) se află pe banca de rezerve la Bournemouth în meciul pe care echipa sa îl va disputa contra celor de la Arsenal, luni, în turul patru din Cupa Angliei, anunță MEDIAFAX.

Eddie Howe, managerul lui Bournemouth, a ales să-l selecteze pe Dobre în lot, alături de un alt tânăr de perspectivă din academie, Brooklyn Genesini.

Alex Dobre, fotbalist care poate evolua ca extremă dreapta sau stânga, a debutat într-un meci oficial la seniorii lui Bournemouth în runda precedentă din Cupa Angliei, disputată pe 4 ianuarie, contra celor de la Luton, scor 4-0. Atunci, românul a evoluat timp de aproximativ 10 minute.

Dobre este legitimat la Bournemouth din august 2016, după transferul de la FC Viitorul Mihai Georgescu. După evoluții la echipele U21 și U23 ale formației engleze, dar și împrumuturi la cluburi precum Bury, Rochdale sau Yeovil Town, tânărul fotbalist român a fost reținut în lotul de seniori al celor de la Bournemouth. În acest sezon, el a fost rezervă la meciurile cu Chelsea și West Ham, din Premier League, și a evoluat 10 minute în partida cu Luton, din Cupa Angliei. Pentru echipa U23, Dobre a marcat patru goluri în cele patru partide din Premier League Cup, competiție destinată cluburilor de juniori.

Partida dintre Bournemouth și Arsenal, contând pentru turul patru al Cupei Angliei, se dispută luni, pe "Vitality Stadium", de la ora 22:00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img