marți, 19 martie, 2024

FOTO: Absolvent de 10 la Liceul ”Nicolae Iorga” Negresti din judetul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

FOTO: Absolvent de 10 la Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești

Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești are șef de promoție cu 10 pe linie. Este vorba despre Angel Butnaru, proaspăt absolvent al clasei de mate-info.

Profesorii îl descriu pe Angel ca un elev de excepție, care a încheiat liceul cu media 10 și care a participat și a reprezentat județul Vaslui cu succes, în fiecare an, la olimpiade școlare județene și naționale.

”Mă consider un om norocos deoarece acest ”univers” l-am străbătut având alături, drept călăuzitori, dascăli excepționali care mi-au dăruit cheia luminii și înțelegerii și au depus o parte din sufletul lor în formarea mea ca om. Liceul este un loc binecuvântat în care noi, elevii, am trăit cele mai frumoase momente ale vieții, ne-am oglindit chipurile în apa pură a idealurilor, sprijiniți mereu cu dragoste de profesorii noștri care ne-au șlefuit spiritul și ne-au îndrumat pașii. Oricât de mare ar fi fost efortul personal depus, fără sprijinul acestor mentori nu aș fi realizat nimic din lucrurile cu care mă pot mândri”, a spus Angel Butnaru.
Acesta regretă faptul că nu a participat la olimpiada națională de matematică, unde și-a propus să obțină un premiu:

”Mare mi-a fost bucuria să particip și să obțin rezultate frumoase la Olimpiadele Naționale de Matematică, Olimpiada Națională „Științele Pământului”, Olimpiada Națională de Lingvistică. Regret că anul acesta nu s-a mai susținut Olimpiada de Matematică deoarece cred că ar fi fost cadrul ideal de a-mi lua rămas bun de la această minunată disciplină”.

Șeful de promoție de la Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești a ținut să menționeze faptul că are cuvinte de laudă la adresa dascălilor, iar colegilor mai mici le cere să muncească zi de zi, pentru a obține rezultatele dorite.

”Vreau să menționez faptul că port în suflet cuvintele și îndemnul fiecărui cadru didactic. Îi respect pe toți, îi prețuiesc și le mulțumesc foarte mult. Colegilor mei le urez mult succes la examenul de Bacalaureat și admitere la facultate. Sper să ne reîntâlnim peste ani și fiecare dintre noi să fie mândru de realizările sale, să conștientizăm rolul decisiv pe care liceul l-a avut în formarea noastră. Colegilor din clasele mai mici le divulg secretul reușitei mele: muncă, perseverență și devotament”, a conchis Angel Butnaru.

Promoția 2020 de la Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești cuprinde 171 de absolvenți, rezultatele școlare cele mai bune, pe clase, obținând: Ciolac Andreea – 12 A (filologie), Florea Maria – 12 B (filologie), Vieru Ana-Melania – 12 C (științe sociale), Butnaru Angel – 12 D (matematică-informatică), Dodu Roxana-Niculina – 12 E (științe ale naturii), Ciortan Mitruț-Petruț – 12 F (tehnician în activități economice), Pintilie Diana – 12 G (protecția mediului), Prisecaru Ana-Maria – 12 I (technician operator procesare text/imagine) Petrescu-Miron Gabriel – 12 J (technician mecanic pentru întreținere și reparații).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img