joi, 25 aprilie, 2024

FOTO: Absolventa de 10 de la Liceul ”Emil Racovita” Vaslui vrea sa devina medic militar

Distribuie:

Publicat:

Stefania Iftode este eleva care a incheiat cei patru ani de liceu cu 10 pe linie. Ea este absolventa a Liceului ”Emil Racovita” (LER) Vaslui si se considera o adolescenta normala, desi este privita cu admiratie de ceilalti colegi.

” Sa fii elev de 10 nu este diferit, nu ma simt diferita fata de colegii mei. Eu sunt de parere ca nu notele conteaza, ci ceea ce ai invatat”, a spus Stefania.

Eleva de la LER Vaslui regreta ca ultimele luni le-a petrecut in casa, departe de atmosfera din clasa, insa ramane cu amintiri dintre cele mai frumoase.

” Perioada aceasta este una trista. Nu am crezut ca ultimele luni de liceu le voi petrece in casa si facand ore online. Dar speram ca totul sa fie bine si sa revenim la normal. Regret enorm ca nu am avut parte de festivitatea de final de promotie, de marsul absolventilor care era momentul cel mai asteptat unde sa ne vada lumea ca suntem absolventi si ca am trecut cu bine peste 4 ani de liceu. Banchetul era momentul nostru de distractie si locul unde am fi fost toti uniti pentru ultima data”, a mai afirmat absolventa de 10.

Recunoaste ca a chiulit, a ajutat pe alti colegi la teste, s-a distrat si a simtit cu adevarat ce inseamna perioada adolescentei:

” Cei 4 ani de liceu au fost minunati, am avut colegi extraordinari si am petrecut multe momente frumoase impreuna, de la chiuluri organizate pana la ajutat la teste si teme. Momentele amuzante nu au lipsit din clasa, ele erau la ordinea zilei si acestea ne faceau ziua mai frumoasa”.

Vasluianca vrea sa urmeze medicina militara la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” Bucuresti, iar orasul natal va ramane mereu in inima sa, pe care il va vizita de fiecare data cand va avea ocazia.
Pe viitor vreau sa urmez Facultatea de Medicina Militara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. Sper ca peste cativa ani sa fiu in Vaslui si sa ma intorc si sa-l vad la fel de frumos”, a conchis Stefania Iftode.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img