News Flash:

FOTO-Bunuri in valoare de 49.174 lei fara documente de provenienta,descoperite la FALCIU.

12 Noiembrie 2014
1604 Vizualizari | 0 Comentarii
Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politie de Frontiera Falciu au descoperit pe timpul unor misiuni specifice mai multe bunuri de larg consum pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta.

Marti,11 noiembrie, intre orele 11.00 – 13.00 politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu, pe timpul executarii unor misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, au oprit, pe raza localitatilor de frontiera Murgeni si Ranzesti, trei autoutilitare conduse de cetatenii romani Emil R., Valentin T. si Sorin P, care transportau diferite bunuri in vederea comercializarii.

„Existand suspiciuni cu privire la actele  de provenienta a marfurilor, persoanele si mijloacele de transport au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera pentru continuarea cercetarilor. In urma verificarilor specifice efectuate lucratorii nostri au constatat ca pentru o parte din  marfuri, doua din cele trei persoane  nu aveau documente de provenienta, iar una dintre societatile comerciale reprezentata de una dintre persoane era radiata din Registrul Comertului.Bunurile in valoare de 49.174 lei au fost ridicate in vederea confiscarii,  iar cei trei barbati au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 15.000 lei.” A declarat Nelu ZAHARIA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui.


Galerie Foto

IMG6
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014101 (s)