joi, 28 martie, 2024

FOTO: Deputatul Mihai Botez si-a deschis cabinet parlamentar in orasul BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Sunt un cetatean obisnuit ajuns in parlamentul Romaniei si imi doresc ca acesti mai putin de 4 ani ramasi sa fie utilizati cat mai onest, deschis si eficient. Va invit alaturi de mine sa provocam cat mai mult exercitiul democratiei, sa ne intalnim fata in fata si sa discutam, sa ne propunem obiective, sa ni le asumam, sa lucram pentru ele si sa ne bucuram apoi impreuna de rezultatele muncii noastre.

    Pentru o democratie functionala avem nevoie de politicieni onesti, competenti si implicati, dar si de cetateni activi, dornici sa se implice pentru un nivel de trai mai bun in comunitatile lor.

    Pe 31 martie am creat un eveniment in strada, in Barlad, in care am invitat cetatenii la discutii referitoare la problemele comunitatii si identificarea unor solutii. Am facut acest demers pentru ca in campanie mi-a fost constant reprosat ca aparem pe strada doar in campanie, iar apoi uitam de cetateni, dar si pentru ca mi-am asumat in campanie ca imi doresc sa fiu un politician activ si in legatura cat mai directa cu oamenii. La intalnire nu a venit nimeni, dar luand cartierul la pas am aflat ca era cunoscut evenimentul. Am aflat apoi direct de la cei cu, care am discutat ce probleme intampina dar si solutiile pe care le vad. Ma voi implica direct in implementarea solutiilor. Am provocat exercitiul democratiei si am avut un rezultat bun pentru inceput si voi mai face astfel de actiuni inca 4 ani.

    Pe 15 iunie am deschis oficial cabinetul, care insa functioneaza din luna aprilie la adresa str. Paloda, nr. 11, et. 1, Barlad. Mi-au fost alaturi colegii mei deputati USR, Bogdan Rodeanu (deputat de Galati) si Lucian Stanciu-Viziteu (deputat de Bacau). Impreuna cu ei, dar si cu ceilalti colegi din regiunea Moldova ne vom stradui sa atragem investitii din partea statutului in infrastructura, dar si investitii straine directe. De asemenea am publicat pe pagina mea de facebook raportul de activitate parlamentara.

    In suportul activitatii mele parlamentare vor veni Monalisa Bordeianu cu o experienta de peste zece ani in domeniul bancar dar si in relatia cu publicul, ce va coordona activitatea cabinetului din judet si Alin Ciobanu, masterand in ultimul an la Scoala Nationala de Studii Politice (SNSPA) din Bucuresti care ma ajuta cu experienta, energia si cunostintele sale in activitatea parlamentara la Bucuresti.

    Cabinetul parlamentar este deschis publicului in intervalul orar 9:00 – 13:00 de luni pana vineri, restul programului fiind dedicat activitatilor ce necesita deplasari. Eu voi fi in teritoriu disponibil pentru audiente vinerea. Sambata este dedicata actiunilor de teritoriu si voi face vizite de lucru in cat mai multe dintre localitatile din judet.

    Putem intra in legatura si va incurajez sa o faceti prin toate mijloacele de comunicare cunoscute: telefon 0725 109 712, e-mail mihaibotez.dep@gmail.com sau facebook cautand contul Mihai Botez (@MihaiCatalinBotez) sau la adresa indicata mai sus. In urmatoarea perioada voi mai deschide cabinete si in Vaslui si Negresti si voi face demersuri pentru identificarea unui spatiu si in orasul dintre vii, Husi.

    Daca vreti sa ne intalnim si sa deschidem dialogul vom gasi o cale fara a ne crampona in program pentru ca acum #aicucine!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img