vineri, 29 martie, 2024

Foto exclusiv! Iata unul dintre atacatorii cu spray lacrimogen prinsi de politistii ieseni! Au reusit sa fure doua telefoane mobile

Distribuie:

Publicat:

La data de 21 februarie, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat doi tineri, din comuna Prisacani si Gropnita, banuiti de comiterea a doua infractiuni de talharie calificata.

Astfel, in seara zilei de 15 februarie, deplasandu-se pe b-dul Socola, din municipiul Iasi, acestia i-ar fi pulverizat o substanta iritant lacrimogena in zona fetei unui tanar, din comuna Gorban, si i-ar fi sustras un telefon mobil, in valoare de aproximativ 350 de lei.

De asemenea, in seara zilei de 18 februarie, in timp ce se aflau pe o alee, din municipiul Iasi, i-ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen in zona fetei unui tanar de 20 de ani, din comuna Prisacani si i-ar fi sustras un telefonul mobil, in valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 50%.

"In urma probatoriului administrat in cauza, cei doi tineri au fost retinuti, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmand ca la data de 22 februarie 2018 sa fie prezentati Parchetului de pe Langa Judecatoria Iasi, cu propuneri legale", au precizat reprezentantii IPJ Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img