sâmbătă, 27 aprilie, 2024

FOTO-Ganduri bune și Flori pentru Suflet pentru bătranii din Husi

Distribuie:

Publicat:

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie), Asociaţia Serviciilor Sociale Sat Tătărăni Comuna Tătărăni, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și Fundația Principesa Margareta a României au oferit rezidenților  Centrului de Îngrijire şi Asistenţă a Persoanelor Vârstnice Huşi un frumos moment artistic, flori, felicitări și un tort aniversar. Au încălzit sufletele bătrânilor și celor prezenți Raluca Andronache, în vârstă de 11 ani,  solistă în cadrul Ansamblului Trandafir de la Moldova, Ștefania Zaharia, în vârstă de 5 ani și Luca Ivanovici, 4 ani, de la Grădinița cu program prelungit nr. 10 din municipiul Huși,  pregătiți de educatoarele Leonte M., Coman M., Butnaru C și Paiu M. Voluntari din partea Asociației Serviciilor Sociale sat Tătărăni comuna Tătărăni au împărțit flori și au urat sărbătoriților un călduros ,,La mulți ani!.

Campania este o modalitate de a promova alături de parteneri, colaboratori și voluntari, mesajul unei bătrâneți mai frumoase pentru vârstnicii din România.

De altfel, oricine se poate alătura campaniei, alături de familie, prieteni sau colegi, dăruind câteva flori în comunitatea lor. Detalii se găsesc pe www.niciodatasingur.ro/floripentrusuflet.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img