News Flash:

FOTO: Lucrare marca AQUASVAS HUSI. Atentie, copiii dvs sunt in pericol!

19 August 2015
2240 Vizualizari | 1 Comentarii
bzv p
Muncitorii de la firma Aquavas SA care presteaza servicile de canalizare si de alimentare cu apa din municipiul Husi, au efectuat o lucrare in zona 1 Decembrie (Parculetul de copii de la Cina) pentru identificarea unei posibile avarii, asta dupa ce mai bine de 24 de ore zeci de metri cubi de apa au curs pana in fata primariei husene.

 Se pare ca in dimineata zilei de marti, 18 august, muncitorii au sapat pentru a verifica o teava, insa la sfarsitul programului, acestia au plecat fara sa mai astupe gaura, fiind semnalizata doar printr-o simpla banca si doua obstacole din plastic.

Reamintim faptul ca la nici 1 metru distanta este amplasat un parculet destinat copiilor, iar la blocurile din jur sunt zeci de micuti care daca ar fi scapat pentru o secunda din privirile parintilor, ar fi putut fi in pericol.

De adaugat ar mai fi faptul ca in ultima perioada, muncitorii de la firma huseana au fost  suprasolicitati cu lucrarile de avarie, mai multe tevi pocnind pur si simplu. Nu mai devreme de saptamana trecuta, o alta teava de pe strada Stefan Cel Mare a cedat sub proaspatul asfalt.

Galerie Foto

20150818_183550
aquavas sa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vasile  | #3177
Nu mai are curaj nimeni sa spuna nimic. acum cativa ani cand s-a reabilitat siextins reteaua de alimentare cu apa si canalizare in husi, am suportat cu totii strazi inchise, mizerie, aglomeratie. toti am spus ca e bine. acum, o lucrare care trebuia sa reziste cel putin 25 de ani da semne de oboseala, probabil din cauza executiei proaste si a administrarii defectuoase a banului public. SE FURA!
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1057 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044142 (s)