News Flash:

FOTO:Olimpica vasluiana Rahela GORAN- PREMIUL I LA OLIMPIADA NATIONALA DE RELIGIE

15 Aprilie 2015
3032 Vizualizari | 1 Comentarii
Goran Rahela, eleva la Scoala Gimnaziala “Vasile Alecsandri” Vaslui, este prima pe lista laureatilor Olimpiadei Nationale de Religie, Alianta Evanghelica, desfasurata la Arad in perioada 6-9 aprilie 2015.

“A fost o experienta deosebita si emotionanta, ne spune Rahela, incepand cu pensiunea in care am fost cazati si Liceul Alexa Popovici, in care s-a desfasurat Olimpiada, deosebit de frumoase si oferind conditii foarte bune. Mi-a placut mult si Gradina Botanica din Arad.
Dar cel mai mult m-a impresionat faptul ca am luat Premiul I. La clasa a VII-a s-a acordat doar un loc I pe tara, si acel premiu l-am obtinut eu. Ii sunt recunoscatoare doamnei profesor Benchea Carolina, care m-a pregatit si a avut incredere in mine.
Cred ca am avut noroc si datorita unuia dintre subiecte, formulat oarecum gresit. Eu mai mult am intuit cerinta si am fost notata foarte bine, pe cand ceilalti concurenti un au inteles exact sensul intrebarii.
In trei ore, am redactat o lucrare de zece pagini. De mare folos mi-au fost si cunostintele de Limba Romana – am avut de scris, printre altele, o compunere de tip argumentativ si un eseu; multumesc doamnei profesor Ionascu Raluca.
Am ca hobby-uri muzica si lectura – acum citesc carti politiste. Mi-as dori sa devin profesoara de Limba Romana; uneori ma imaginez medic, poate chiar chirurg, desi cred ca sunt prea sensibila pentru asa ceva si probabil n-as face fata.” ne spune Rahela GORAN

Rahela Goran este eleva a clasei a VII-a cu program integrat de muzica si studiaza flautul ca prim instrument. Este o eleva care ia totul in serios, foarte sensibila si talentata, ambitioasa si modesta, cu realizari in domenii artistice – este membra a formatiei 9School’s Band – care impreuna cu Rotaria participa la mai toate evenimentele artistice vasluiene, a obtinut premiul II la Concursul International Ofranda Sunetului, are o carte de povesti publicata (coautor fratele mai mare, masterand al Facultatii de Istorie), scrie teatru, obtine an de an premii si mentiuni la Olimpiadele de Limba si Literatura Romana, Lingvistica, Cultura si spiritualitate, iar la Olimpiada de Astronomie si Astrofizica a fost, acum doi ani, a cincea clasata pe judet – a declarat Dorina Baban, profesoara de matematica a Rahelei, cat si directorul Scolii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” Vaslui.

goran rahela studiaza flautul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010877 (s)