News Flash:

FOTO-SCANDALOS: Primarul din Barlad vrea sa reduca presa la TACERE. Documente incendiare.

19 Septembrie 2014
1936 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Constantinescu, primarul municipiului Barlad, a introdus spre probare in sedinta de CL BARLAD, care se va desfasura in cursul zilei de astazi, 17 septembrie, un proiect de lege prin care edilul sa limiteze sau chiar sa starpeasca prezenta presei in administratia pe care o conduce.

Daca acest proiect de lege va fi votat de consilierii municipiului Barlad, jurnalistii care au relatat orice neregula, bazata pe documente sau fapte reale prin care au adus un prejudiciu de imagine institutiei pe care CONSTANTIN CONSTANTINESCU o guverneaza, va fi pur si simplu exilat de relatiile cu administratia.

Toate aceste masuri sunt luate de catre edilul municipiului Barlad, deoarece acesta se afla in fruntea administratiei, are un comportament demn de un GHERTOI, iar presa care nu ii este lui prietena si pe care nu o finanteaza trebuie limitata la informatie cu orice pret.

 De-a lungul timpului, acest individ a facut tot felul de amenintari, ba mai mult, in urma cu doua luni de zile, acesta a afirmat in plina sedinta ca ar impusca un jurnalist vasluian, iar in urma cu doar doua saptamani, acest individ deosebit de periculos a bruscat o ziarista chiar pe scarile primariei din municipiul barladean si a afirmat faptul ca meseria dansei este demna de o “centurista”. 1.Image hosted by Picz.ro1

Galerie Foto

reg1
constantin constantinescu cl barlad ghertoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015143 (s)