vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Sefa de promotie cu 10 pe linie la Scoala ”Elena Cuza” Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Școala ”Elena Cuza” are șefă de promoție cu 10 pe linie. Ea a fost felicitate de conducerea unității gimnaziale și primarul Vasile Pavăl într-un cadru mai official.

Astfel, Cezara Maria Cuzepan a avut parte de un ”strop” de bucurie, chiar dacă nu a mai răsunat ”Gaudeamus” și nu a fost înconjurată de colegi și profesori.
Emoțiile au fost aceleași, momentul fiind unic și cu siguranță va fi ținut minte toată viața.

”Dragă doamnă învățătoare,ne-ar plăcea să credem că, atunci când ne priviţi, sunteţi mândra de noi şi că reprezentăm, într-o bună măsură, rodul muncii dumneavoastră. Multumim doamnelor si domnului diriginte pentru că ne-au sfătuit mereu, chiar dacă uneori mai dur (cu siguranță o meritam), pentru că au fost corecți si exigenți, ca noi să înțelegem că nu se poate să avem rezultate fără muncă.

Aș dori să-i mulțumesc în mod special doamnei director Șfaiter Diana-Gabriela pentru cuvintele pe care mi le-a adresat la începutul clasei a cincea „Pentru locul doi nu cântă imnul”. Aceste vorbe mi-au rămas întipărite în minte până acum și m-au îndemnat întotdeauna să aspir spre mai bine, să vreau mai mult de la mine și m-au făcut să ajung mai sus de locul doi.

Dragi colegi, să nu uităm de toate momentele plăcute pe care le-am petrecut împreună, care ne-au oferit o experiență de viață atât de necesară la această vârstă. Astăzi este un moment de sfârșit și totodată un nou început, o nouă viață ne așteaptă. Este momentul când cele acumulate pe băncile școlii vor fi puse în practică. Noi avem acum nu numai cunoștințe de geometrie, sintaxă sau ecologie, ci şi capacitatea de a reuşi în viaţă.

Îmi doresc să ne întâlnim cu toții peste 10 ani aici, la fel de entuziaști, zâmbitori și veseli, chiar dacă drumurile noastre în viață se vor despărți.Tuturor, mult succes !”, a spus Cezara Cuzepan, care a încheiat gimnaziul cu 10 pe linie.
La eveniment a participat și primarul Vasile Pavăl, care a felicitat-o pe absolventa de 10, oferindu-i o plachetă de excelență și o scrisoare de mulțumire, urându-i succes la evaluare și speră să o reîntâlnească la finalul liceului tot ca șefă de promoție.

Directorul Școlii Gimnaziale ”Elena Cuza” Vaslui, Diana Șfaițer, a declarat că este mândră de Generația Zoom, care este una de excepție, capabilă să înfrunte viața adevărată.
În afară de Cezara Cuzepan, felicitată pentru cei patru ani încheiați cu media 10, alți elevi, cum ar fi Aida Afrăsînei, Bianca Bulboacă, Alexandra Dumitru, Andrada Mihăiuc și Victor Radu, au terminat clasa a opta cu 10 pe linie.
”Sunt mândră de voi, Generația Zoom, de felul cum v-ați adaptat în ultimul timp, în acest context mai puțin comod pentru noi toți, dovedindu-ne că ne-am atins scopul, acela de a forma caractere puternice, capabile se înfrunte viața adevărată. Felicitări șefei de promoție, Cezara Cuzepan, pentru cei patru ani încheiați cu media 10, felicitări decariștilor din acest an. Vă doresc tuturor absolvenților din acest an sănătate, succes la examene și o vară plină de povești frumoase”, a spus Diana Șfaițer.

La final, șefa de promoție 2020, Cezara Cuzepan, a preda cheia școlii elevei Anastasia Mocanu, de la clasa a 7-a, care a terminat cu 10 pe linie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img