joi, 28 martie, 2024

Fotografia cu casa unui bărbat a stârnit hohote de râs. Ce mesaj avea atârnat în gard

Distribuie:

Publicat:

Inventivitatea românului nu are limite, iar de asta ne-am convins atunci când am văzut ce mesaj și-a pus în gard un bărbat în căutarea dragostei. Toată isprava acestuia a ajuns în mediul online, iar internauții n-au rezistat să nu facă glume pe seama situației bărbatului.

Fotografia cu casa unui bărbat a stârnit hohote de râs

Un bărbat din mediul rural, sătul să-și trăiască anii bătrâneții singur, a decis să-și ia soarta în propriile mâini. Cum Cupidon pare să-i fi uitat adresa, bărbatul nu mai are răbdare să aștepte ca aleasa lui să-și facă apariția din neant. A decis să lase rușinea deoparte și a dat sfoară-n țară că-și caută jumătatea. Modalitatea prin care a făcut asta, însă, a stârnit răsetele tuturor, mai ales după ce totul a fost publicat pe internet.

Aparent, bărbatul sătul de singurătate a hotărât să scrie un mesaj cât se poate de clar și să-l atârne în gard pentru a-l vedea oricine trece pe lângă casa lui. „Caut femeie”, este mesajul pe care acesta l-a scris pe o bucată de carton, pe care a atârnat-o mai apoi în poartă.

Nu știm cât de eficientă s-a dovedit a fi soluția găsită, dar cert e că isprava lui a stârnit hohote de râs atât în rândul trecătorilor, cât și a celor care au aflat despre asta în mediul online.

Un trecător binevoitor a vrut să dea o mână de ajutor bătrânului și a postat fotografia surprisă pe un grup de pe Facebook. Nu mult i-a trebuit ca imaginea să stârnească interesul tuturor și, implicit, o adevărată revoluție în comentarii. „De ce, văd că mai e puțin și cade casa peste tine?”, ”A venit timpul de prășit!”, „Ți-o dau pe soacră-mea în schimbul unui sac de cartofi.”, sau „Nu te deranjăm, caută în continuare” au fost doar câteva dintre comentariile ironice pe care postarea le-a adunat.

Au fost, însă, și câțiva care i-au urat bătrânului mult succes în căutarea lui, dat fiind faptul că singurătatea poate fi apăsătoare mai ales la o vârstă înaintată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img