joi, 25 aprilie, 2024

Fratele Irinei Deaconescu, probleme cu legea: tanarul are inca un dosar penal deschis pe numele lui, dupa ce a lasat un barbat fara un picior

Distribuie:

Publicat:

Flavius Deaconescu a fost condamnat în trecut pentru tentativă de omor, iar acum are parte de deschiderea unui nou dosar penal pe numele lui.

Fratele Irinei Deaconescu, care este acum însărcinată cu copilul fotbalistului Cristi Manea este pus sub acuzarea tulburării liniștii publice.

În procesul deschis la Judecătoria Târgu Jiu este judecat și un alt individ. Deoarece cei noi nu s-au prezentat la prima înfățișare în fața instanței, pe numelebărbaților a fost emis un mandat de aducere, pentru procesul ce va avea loc pe data de 30 septembrie.

Totuși, conform celor mai recente informații de pe portalul instanțelor, Flavius Deaconescu s-ar afla în pușcărie, așa că, teoretic, ar trebui să fie ușor de localizat. 

Pe portalul instanțelor, Flavius Deaconescu pare a fi încarcerat, așa că nu ar fi greu de localizat.

Flavius Deaconescu a recidivat: a fost condamnat în trecut pentru tentativă de omor

 Flavius Deaconescu a fost condamnat în urmă cu ceva timp la cinci ani de puşcărie pentru tentativa de omor, însă victima – căreia medicii i-au amputat un picior a contestat decizia printr-un apel, astfel că fratele Irinei Deaconescu  a primit încă un an și opt luni în spatele gratiilor, ajungând la o sentință finală de 6 ani și 8 luni.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img