marți, 23 aprilie, 2024

Fratele lui Vadim Tudor, mesaj emoționant la 6 ani de la moartea regretatului politician: “Nu voi uita asta niciodată”

Distribuie:

Publicat:

Marcu Tudor a vorbit, copleșit de emoții, despre ultimele clipe în viață ale fratelui său, înainte ca acesta să se stingă, sub ochii apropiaților.

Toată lumea îl cunoștea pe regretatul Corneliu Vadim Tudor, însă puțini știau că politicianul are un frate. La șase ani de la trecerea în neființă a îndrăgitului publicist, Marcu Tudor a transmis un mesaj emoționant, dezvăluind cum au fost ultimele clipe din viața fratelui său.

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj la șase ani de la moartea politicianului

O veste tragică avea să cutremure România în urmă cu șase ani. Corneliu Vadim Tudor se stingea în urma unui atac de cord  și lăsa în spate o familie și o națiune îndurerată, pentru care a făcut totul, de-a lungul vieții.

Acum, la șase ani de la moartea controversatului politician, fratele lui, Marcu Tudor, povestește cum au fost ultimele clipe cu Vadim, dar și cum și-a luat adio de la acesta, înainte să moară: "Nu voi uita asta niciodată. În dimineaţa zilei în care a murit. A făcut un atac de cord foarte puternic pe la 4 sau 5 dimineaţa. Inima îţi poate face multe probleme şi la ore foarte matinale! Au chemat Salvarea şi am ajuns cu toţii la spital.

Acolo a mai făcut încă un atac, dar am reuşit să ne luăm rămas bun. Însă, cu doar două zile mai înainte fuseserăm amândoi la un concert de neuitat, al Corului Armatei Ruse. Cor care avea să se prăpădească la scurt timp, într-un groaznic accident aviatic.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img