joi, 25 aprilie, 2024

Fratii Bujor si Valentin Anton continua cu HC Vaslui

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui se pregateste de noul sezon. In lotul pentru viitoare editie de campionat vor fi multe noutati. Deocamdata, staff-ul administrativ a reusit sa-i pastreze la echipa pe Valentin Anton, Mihai si Gabriel Bujor, care au perfectat prelungirea contractelor.

”Este al zecelea an de cand evoluez la Vaslui. Sper sa fie la fel de bun ca acesta, fara accidentari si cu rezultatele cele mai bune. Sunt foarte multumit de ceea ce am realizat. A fost un sezon reusit, dar se poate si mai bine”, a spus Valentin Anton.

Mihai si Gabriel Bujor au mai semnat pe inca un sezon, iar cei doi gemeni spera sa aiba un nou campionat excelent la Vaslui.

”Am ajuns la un acord cu Vasluiul, semnand pe inca un sezon. Suntem apreciati pentru ceea ce facem si de aceea am ales sa continuam. Speram ca in sezonul urmator sa facem o figura si mai frumoasa fata de actualul campionat. Sper sa fim mai uniti in unele momente ale campionatului si sa incercam sa atingem aceeasi performanta ca in acest sezon. Totul a fost bine in ultimul sezon. Ne-am indeplinit obiectivul. Am avut si plusuri, si minusuri, insa ne-am dovedit ca putem trece peste anumite piedici si sa facem o performanta frumoasa pentru HC Vaslui”, a spus Mihai Bujor.

Gabriel Bujor recunoaste ca a fost ofertat de mai multe echipe, insa a ales Vasluiul, pentru ca se simte bine aici: ”Am avut multe oferte, mult mai bune financiar. Am ales sa raman, fiindca aici sunt apreciat la adevarata valoare. De aici am ajuns la echipa nationala, chiar daca multi spun ca de la echipele mici ajungi mai greu la echipa nationala. Imi doresc ca in noul sezon sa terminam pe 6. Acesta este obiectivul meu personal”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img