News Flash:

Frontiera Tomis Constanţa a caştigat Cupa Regelui

14 Mai 2018
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
oina

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa Regelui la oină, duminică, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, după ce a învins-o în finală pe Straja Bucureşti cu scorul de 17-10 (8-2).

Pentru Frontiera este al patrulea trofeu câştigat în Cupa Regelui, în şase ediţii desfăşurate.

În finala mică, Biruinţa Gherăeşti (Neamţ) a întrecut-o cu 14-8 pe Politehnica Cluj-Napoca.

Preşedintele Federaţiei Române de Oină, Nicu Dobre, a înmânat trofee ministrului Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi directorului Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alexandru Epuran.

Festivitatea de premiere a fost efectuată de Cosmin Butuza, secretar de stat în MTS, pentru poziţia a treia, de ministrul Ioana Bran, pentru locul al doilea, şi de Alteţa Sa Regală Principele Radu, pentru câştigătoarea trofeului.

Federaţia Română de Oină îşi desfăşoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Familiei Regale a României, iar Principele Radu a efectuat aruncarea bastonului înaintea finalei, pentru desemnarea primei echipe la bătaie.

Frontiera Tomis Constanţa este câştigătoarea titlului naţional anul trecut, ACS Straja Bucureşti a cucerit Cupei Federaţiei, CS Biruinţa Gherăeşti este câştigătoarea Cupei Satelor, iar CS Politehnica Cluj-Napoca şi-a adjudecat Trofeul Fair Play.
AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032616 (s)