vineri, 29 martie, 2024

Fuego a bagat 40 de lei la pacanele. Cati bani a castigat. A crezut ca nu vede bine: „Domne, eu cred ca astea sunt facute ca noi sa pierdem, nu sa castigam”

Distribuie:

Publicat:

Paul Surugiu, Fuego, e in turneu prin toata America alaturi de mama lui fictiva, Irina Loghin, si alti artisti de renume. Ajunsi in Las Vegas, Fuego si-a incercat norocul la pacanele.

"Cat sa bagam, 10 dolari? Nici nu stiu unde se baga dolarii. Cred ca aici! Uite ca i-a luat. Hai sa vedem. Inca avem 10 dolari. 7 dolari. Fratilor, am facut 22 de dolari! Daca puteti sa credeti. Am facut 22 de dolari si am bagat 10, voi realizati? Domne, eu cred ca astea sunt facute ca noi sa pierdem, nu sa castigam. Ce sa fac, sa merg inainte sau sa scot inca 10 dolari in plus? Ce tare. Hai, inca o data…", a spus Fuego, entuziasmat ca joaca la pacanele.

Fuego a marturisit ca e impresionat de Las Vegas. "Sunt cu colegii de la Alesis, cu doamna Irina, suntem in plin turneu in America, n-am crezut ca aici, in Las Vegas, e raiul. Am vazut cele mai frumoase spectacole de musical, Circ de Soleil, Celine Dion", a povestit Fuego.

In acest timp, jocul la pacanele continua. "Am 22 de dolari, am bagat 10 dolari. Domnule, eu vad ca le cam castig. Eu zic: sa scot banii? Important e la cazino si la pacanele sa nu pierzi… sa te opresti atunci cand trebuie. Mai dau o incercare. Hai inca una. Hai inca una. 28 de dolari, nu se poate! Ce tare e asta! Hai, ma mai duc o data", a decis Fuego.

Nu a pierdut, dar nici nu a castigat

In cele din urma, indragitul cantaret nici nu a pierdut, dar nici nu a castigat: a ramas cu cei 10 dolari pe care i-a investit. "Domnule, vedeti ce scrie aici? 10 dolari, cum sa scot tichetul? Asta am vrut sa va spun, ca eu nu pierd niciodata. Ce am bagat la pacanele, am scos din nou. 10 dolari. (…) Pregatesc un turneu national care se cheama «Tu esti primavara mea», voi fi prezent in 15 orase din Romania", a anuntat Fuego.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img