sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fuego a uimit pe toată lumea! De cine îi este drag artistului? A spus tot ce avea pe suflet

Distribuie:

Publicat:

Fuego a facut de Ziua Națională a României, un gest foarte emoționant. Artistul a scris o scrisoare, care te va lăsa fără cuvinte, cu siguranță! Cântărețul a transpus tot ce simte în această poezie.

Vedeta a scris o poezie pe care a prezentat-o pe 1 Decembrie, de Ziua României! „De ziua Națională, scrisoare către România mea! Mi-e drag de ea! Ascultați gândurile mele!”, a scris acesta pe contul lui de socializare.

Fuego a vorbit despre istoria României, dar și despre cei care au condus-o. Artistul se întreabă cât va mai fi chinuită țara sa.

„Sunt sigur că dacă mai mulți dintre noi am simți cu adevărat ideea de unitate, lucrurile ar sta diferit și tu ai fi mai fericită. Istoria te-a pedepsit de multe ori. Tot din cauza alor tăi ai fost păcălită și ai suferit de multe ori.”, spune artistul.

Pe 1 Decembrie 2019, a avut loc parada militară de Ziua Naţională a României, organizată în duminică în Bucureşti. 4.000 de militari români şi străini au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitală.

Peste 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de ţări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave au participat, duminică, începând cu ora 11,00, la paradă.

Prezenți au fost: preşedintele Klaus Iohannis, preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Teodor Meleşcanu, respectiv Marcel Ciolacu, membri ai Guvernului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, şefi de instituţii, reprezentanţi ai corpului diplomatic şi ai cultelor religioase, politicieni, veterani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img