joi, 18 aprilie, 2024

Fulgy, șocat de ceea ce i s-a întâmplat surorii sale. Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în plină stradă

Distribuie:

Publicat:

Familia Clejanilor trece din nou prin momente delicate, asta după ce seara trecută Margherita de la Clejani, fiica cea mare a cântăreților, a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat care se afla pe trotinetă. Fulgy, fratele ei mai mic, reacționează după incidentul extrem de grav.

Sunt momente grele pentru familia Clejanilor, asta după ce ieri seară Margherita, fiica lor, a fost victima unei agresiuni în plină stradă. Tânăra de 30 de ani a fost lovită cu un cuțit în zona pieptului de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Ea nu a fost însă singura victimă, căci o altă tânără de 17 ani s-a aflat în aceeași situație.

Fulgy, fratele Margheritei de la Clejani, șocat după ce sora sa a fost înjunghiată pe stradă

Cântăreața a ajuns la spital, acolo unde i s-au făcut investigații ore în șir, însă acum este mult mai bine, dar a tras o sperietură groaznică. Problema e însă că agresorul nu a fost găsit, iar acesta ar mai putea face și alte victime.

Fulgy, fratele mai mic al Margheritei, a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare unde susține că s-a ajuns ca în România fiecare să facă ce vrea și când vrea fără a se mai ține cont de ceva.

”Dacă vi se pare normal, România, să mergi pe stradă în București, în 2022, ca fata ( sora mea) și să fiți înjunghiată de unul care merge cu trotineta pe stradă…Nici acum nu s-a aflat cine a fost. Sora mea, fiind a doua victimă din câte am înțeles…Mi se pare normal să nu se mai țină cont de nimeni și nimic de azi…”, a spus Fulgy pe Facebook.

De asemenea, Viorica de la Clejani susține că fiica sa e teafără, însă în tot acest timp criminalii ar fi liberi pe străzi și ar putea să facă rău oricui. Ea mărturisește că doar în animale mai are încredere.

Polițiștii încearcă să-i dea de urmă

Acum, polițiștii încearcă să-i dea de urmă atacatorul, iar în urmă cu mai multe ore Margherita de la Clejani a ajuns la Poliție, acolo unde a oferit declarații cu exactitate despre ceea ce s-a întâmplat astfel încât să-i ajute pe oamenii legii să-i dea de urmă invidului periculos.

Psihologii spun că acest gen de atac ar putea fi făcut de bărbați care au probleme de natură erotică și pe care nu le pot gestiona. Totodată, se trage un semnal de alarmă că acest tip de comportament ar putea fi repetat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img