News Flash:

Functionarii publici din Consiliul Judetean si Primaria Vaslui sunt in greva generala joi, 30 aprilie

30 Aprilie 2015
1886 Vizualizari | 0 Comentarii
Functionarii publici vasluieni care sunt afiliati la FNSA (Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie) sunt maine, 30 aprilie, in greva generala de o zi. Aceasta a actiune vine ca un avertisment pentru nepasarea si dezinteresul pe care il arata Guvernul Romaniei fata de problemele legate de salarizarea deficitara a angajatilor din administratiile locale.

Toate activitatile din institutiile publice vor fi practic blocate in cursul zilei de maine, joi, 30 aprilie. Singurele servicii care se vor asigura in ziua grevei sunt ghiseele care se ocupa de decese si de plata amenzilor care trebuie achitate intr-un interval de 24 de ore.

Bugetarii doresc majorarea salariatilor din administratii, dar reglementarea si liberalizarea acordului tichetelor de masa sau a normei de hrana incep cu anul 2015. Actiunea de protest va incepe la ora 8.00 si se va incheia la ora 16.00. Dupa greva generala de o zi, va fi organizat un miting la Bucuresti, in 27 mai, la care sunt asteptate sa participe 3.000 de persoane.

 Potrivit liderului Sindicatului Salariatilor Consiliului Judetean Vaslui, Gheorghe Ochianu, functionarii institutiei s-au intalnit si au cazut de acord asupra actiunilor de protest, fiind nemultumiti de salarizarea proasta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042018 (s)