joi, 28 martie, 2024

Fundasul belgian Zinho Vanheusden, imprumutat de Inter Milano la Standard Liege, se afla intr-o situatie incerta

Distribuie:

Publicat:

Fundaşul belgian Zinho Vanheusden, împrumutat de Inter Milano la Standard Liege, este într-o situaţie incertă după ce clubul din Jupiler Pro League l-a concediat în contextul crizei financiare determinate de pandemia de coronavirus.

Potrivit presei italiene, Vanheusden ar fi refuzat să-i fie redus salariul şi pentru asta a fost concediat, el nefiind plătit din luna martie. Vanheusden a fost transferat de Standard în vara lui 2018 pentru 12 milioane euro, potrivit Agerpres.ro.

Agentul său, Stijn Francis, a lăsat uşa deschisă pentru o reconciliere, menţionând că a existat o problemă de comunicare şi că până la urmă se va găsi o soluţie.

Presa sportivă italiană menţionează că Vanheusden ar putea reveni la Inter după două sezoane petrecute în Belgia, deşi înţelegerea era una pentru trei sezoane.

Săptămâna trecută, Comisia de licenţă a Federaţiei Belgiene de Fotbal a respins cererile de licenţă ale cluburilor Standard Liege şi Excel Mouscron pentru sezonul viitor.

În cazul clubului Standard, la care joacă atacantul român Denis Drăguş, comisia a invocat nerespectarea răgazului oferit pentru plata primelor către unii jucători, precum şi acordul semnat pe 31 martie de vânzare a stadionului, interpretat ca un simplu ''proiect''.

''Clubul refuză să accepte această interpretare răuvoitoare: este vorba de un acord formal de vânzare a stadionului. Clubul contestă cu putere această decizie şi va merge să îşi apere interesele la Curtea Belgiană de Arbitraj în Sport'', a precizat atunci Standard în comunicat. Dacă va pierde apelul, Standard ar urma să joace în liga a patra belgiană.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img