vineri, 19 aprilie, 2024

Furnizorii Apple Inc vor produce dispozitive Apple Watch şi MacBook în Vietnam

Distribuie:

Publicat:

Furnizorii Apple Inc sunt în negocieri pentru a produce, pentru prima dată, dispozitivele Apple Watch şi MacBook în Vietnam, a anunţat publicaţia niponă Nikkei, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Reuters.

Furnizorul chinez al Apple – Luxshare Precision Industry – şi compania Foxconn din Taiwan ar fi început testele pentru a produce Apple Watch în nordul Vietnamului.

În ultima perioadă, Apple a mutat unele centre de producţie ale telefoanelor iPhone din China către alte pieţe, inclusiv India, unde a început anul acesta să producă iPhone 13, şi intenţionează de asemenea să asambleze tablete iPad, potrivit Agerpres.ro.

India, a doua piaţă globală a telefoanelor mobile inteligente, alături de ţări ca Mexic şi Vietnam, devine din ce în ce mai importantă pentru producătorii care aprovizionează brandurile americane, care încearcă să-şi diversifice producţia şi să-şi reducă dependenţa de China.

Reprezentanţii Apple, Foxconn şi Luxshare Precision nu au răspuns imediat solicitărilor Reuters de a comenta informaţia.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img