marți, 19 martie, 2024

Gîdei Laurențiu Viorel, deputat PSD, face un apel-interpelare pentru `salvarea Poștei Române`

Distribuie:

Publicat:

Gîdei Laurențiu Viorel, deputat PSD: Am adresat, astăzi, o interpelare ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, în legătură cu haosul din Poșta Română și abuzurile repetate la care sunt supuși, zilnic, poștașii.

Mai jos, iată interpelarea transmisă domnului ministru Burduja.

#SalvămPoștaRomână

INTERPELARE

Adresată: domnului  Sebastian BURDUJA, Ministrul cercetării, inovării și digitalizării

De către: Deputat Laurențiu Viorel GÎDEI– Circumscripția Electorală nr. 18 Galați

Grup parlamentar – PSD

Obiectul întrebării: ”Situația personalului, a condițiilor de lucru și a măsurilor de eficientizare ale Companiei Naționale Poșta Română SA ”

Stimate Domnule Ministru,

Poșta Română este, în această perioadă, instrumentul Guvernului de implementare a uneia dintre cele mai așteptate măsuri sociale – acordarea cardurilor de energie.  Din bugetul de 4 miliarde de lei vor fi sprijinite 4 milioane de persoane din medii vulnerabile din România.

Cum este firesc, toate privirile sunt îndreptate, acum, către Poșta Română, care se autodescrie ca fiind "oglinda României".

Domnule ministru,

Cu tot respectul pentru funcția dumneavoastră, în legătură cu această "oglindă a României", îmi cer ajutorul cu disperare, teamă și deznădejde mii de angajați ai Poștei Române, care simt că, sunt desconsiderați, prin salariile mizere – la limita salariului minim pe economie, sunt discriminați, prin condițiile de sărăcie lucie în care lucrează- sedii care stau să se prăbușească, insalubre, mizerabile, fără posibilități de încălzire și câte și mai câte! Vă dau doar un exemplu- cel al oficiului poștal din Babagag, care a trecut printr-un incendiu, anul trecut și nimeni dintre cei responsabili nu a mișcat un deget pentru renovare, salariații venind zi de zi la muncă în acest sediu în care mirosul de ars și fum sunt insuportabile. La fel și clienții Poștei Române din Babadag!

Continuarea pe stiirpesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img