News Flash:

Gabriel Cotabita a deschis ochii si respira singur

25 Mai 2015
2029 Vizualizari | 0 Comentarii
Vesti de ultima ora despre Gabriel Cotabita! Dupa mai bine de doua saptamani in care a fost in coma, cantaretul a deschis ochii si respira singur!

Starea lui Gabriel Cotabita s-a imbunatatit!? Astazi au aparut primele vesti bune in ceea ce-l priveste pe artist! Potrivit RTV, Gabriel Cotabita ar fi deschis ochii, respira singur si nu mai are nevoie de aparatale la care a fost conectat mai bine de doua saptamani.

"Este un semn care trebuie interpretat cu multa prudenta. Oricum este un element pozitiv, dar noi nu putem face comentarii daca nu am examinat interlocutorul iar familia interzice comentarii care nu se bazeaza pe cunoasterea exacta a celui care sufera.

La modul general, fara sa incalc deontologia si ceea ce familia a precizat, este un semn bun, pozitiv. Asta demonstreaza o asistenta medicala de foarte buna calitate. Daca este asa, procesul pare sa actioneze din punct de vedere real, iar din punct de vedere al respiratiei se poate asigura o functionare mai buna a tuturor organelor, inclusiv a creierului cu conditia ca structurile creierului sa nu fi suferit foarte mult si ceea ce primesc acum sa nu fie de folos", a declarat Constantin Popa, medic neurolog, la RTV.

gabriel cotabita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035519 (s)