vineri, 29 martie, 2024

Gabriela Cristea, anunt soc! Ce i s-a intamplat sotiei lui Tavi Clonda. Cu ce probleme de sanatate se confrunta vedeta TV: “Am avut doua….”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a intrat in direct telefonic in cadrul emisiunii „Xtra Night Show” moderata de Dan Capatos. Vedeta a vorbit despre perioada emotionanta ce o asteapta. Gabriela Cristea urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil, o fetita mult asteptata de ea si de sotul ei Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a intrat pe ultima suta de metri, urmeaza sa dea nastere celui de-al doilea copil al ei si al lui Tavi Clonda. Frumoasa moderatoare TV a intrat in direct in emisiunea „Xtra Night Show” si a vorbit despre temerile sale, alaturi de Andreea Balan.

„Eu am un profil sa spunem care se apropie mai degraba de ce i s-a intamplat Andreei. Am un an si cinci luni distanta intre cele doua operatii de cezariana. De aceea merg destul de des la medic (…) Andreea a trecut cu greu si o felicit! In cazul meu spuneam, apropos de ce spunea Andreea., ca am fost avertizata inca de la prima vizita la medic tinand cont de mai multi factori (…) Eu am 44 de ani si nu trebuie sa uit acest aspect. Primul copil pregateste cumva locul pentru cel de-al doilea. Eu am o trombofilie si am avut recomandarea medicului sa fac cezariana. Eu voiam sa nasc natural la prima nastere dar am avut recomandarea medicului sa nu fac asta. Recuperarea nu este usoara, este mai de durata treaba. Sunt multi factori de dupa operatie (… )Sunt extrem de monitorizata deoarece urmeaza sa nasc in doar cateva zile.” a povestit Gabriela Cristea.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img