joi, 25 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, aparitie sexy si provocatoare in direct la TV: „Nimeni nu imi mai sta in cale”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea si sotul ei au fost invitati la o emisiune, iar prezentatoarea a surprins cu alegerea vestimentara. Ea a venit imbracata intr-o rochie sexy si stramta, iar cand s-a asezat pe canapea, materialul s-a ridicat mai mult, lasand la vedere mai mult decat a aratat parca pana acum vedeta. In cadrul interviului, cei doi soti au vorbit despre fiica lor, despre momentul in care au aflat ca vor deveni parinti, momente haioase din intimitate si despre cariera lor.

Gabriela Cristea a pierdut o sarcina in trecut

„M-am dus la farmacie, am luat doua teste, ca asa se face, erau de la firme diferite. (…). Era duminica, pe la ora sapte dimineata, erau chiauna de somn. Dau drumul la treaba si dau sa-l arunc in chiuveta si bag privirea periferica, intelegi? Si mi se paru ca are doua linii! M-am trezit brusc! Am tipat: «Iubire sunt doua». Iar el zice: «Unde sunt doua?», si eu zic: «Ma duc sa mai fac unul». Dupa care ii arunc testul in pat… pe ala pe care l-am facut primul. Nici nu am apucat sa fac treaba aia rusinoasa si au aparut iar doua lunii. Tavi s-a trezit si el si ne-am asezat si eram «Acum ce facem? Sa ne bucuram, sa ne intristam.»

Ideea e ca eu am mai pierdut o sarcina intrecut si nu am vrut sa vorbim despre asta. (…)”, a marturisit Gabriela Cristea in cadrul emisiunii „Agentia VIP”.
Gabriela Cristea, trista ca Tavi Clonda nu a fost angajat la emisiunea pe care o va prezenta la Antena

Prezentatoarea TV i-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste sotului ei.

„Am de toate, nimeni nu imi mai sta in cale. O sa imi lipseasca Tavi din emisiune – ma uitam la el, era contactul vizual… Acum, eu am mai deconspirat din emisiuni. El era ca o plasa de siguranta, doar ma uitam la el si se prindea. (…). Dupa emisiune voi pleca direct acasa. E totul in direct, e totul pe bune, daca simtiti ca nu sunteti impliniti, va asteptam sa va inscrieti. Nu conteaza varsta, important e, daca vreti sa va gasiti jumatatea, sa va inscrieti (…) Pai daca te iubesc de nu te vezi ( n.r. i-a spus Gabriela Cristea lui Tavi Clonda). Noi avem si canal de Youtube. I-a adus Tavi flori Victoriei la fiecare eveniment, lalele prima data, de Sfatul Valentin, de 8 Martie. Am pierdut o sarcina in trecut, dar nu am vorbit niciodata despre asta. Dupa ce am nascut-o , m-am dus sa o vad. Si fiica mea era in mijloc, iar de jur imprejur erau doar baieti. Si le-am zis: nu o las acolo, acum o scoateti.”, a povestit Gabriela Cristea in cadrul emisiunii „Agentia VIP”.

„Eu am facut piesele, dar nu o sa fac parte din emisiune. Am facut coloana sonora a emisiunii. Nu o sa fiu deocamdata. Ea are nevoie de sprijinul meu.”, a spus Tavi Clonda.
Gabriela Cristea revine la TV de saptamana viitoare

„Luni merg la repetitii (…). E totul in direct, e totul pe bune, ii asteptam , noi asteptam oameni noi sa se inscrie la casting, vom avea emisiuni de luni pana sambata. (…). De saptamana viitoaree, de la 18:45 de minute vom fi impreuna timp de doua ore.”, a mai spus vedeta.

Gabriela Cristea a devenit mama pentru prima data in toamna anului trecut

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti de fetita pe 23 septembrie 2017, intr-o zi de sambata, in jurul orelor 14:00, la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img