joi, 28 martie, 2024

Gabriela Cristea, cu fiica cea mica in spital din cauza unei gastroenterocolite

Distribuie:

Publicat:

Aniversare cu ghinion pentru Thea Iris Selena, fiica cea mica a Gabrielei Cristea. Chiar in ziua in care a implinit sase luni, micutei i s-a facut rau si a fost dusa de urgenta la spital. Diagnostucul medicilor a fost: gastroenterocolita.

Gabriela Cristea s-a internat marti cu fiica ei cea mica intr-un spital privat din Capitala, dupa ce Iris a fost diagnosticata cu gastroenterocolita. Simptomele au debutat brusc, la cateva ore dupa ce parintii si sora ei mai mare, Victoria (2 ani), au sarbatorit-o pentru ca a implinit sase luni.

”Trezit ieri dimineata cu chef de joaca, aniversat 6 luni, brusc febra pe la pranz, scaun moale, plecat la medic si pe drum regurgitat in masina, internat urgent, tratament, noapte alba, febra mare dimineata la 5:00 si azi o luam de la capat. Thea Iris Selena are gastroenterocolita”, a scris Gabi pe pagina personala de Facebook, in dreptul unei imagini in care apare alaturi de fiica ei pe un pat de spital.

Gastroenterocolita, afectiunea sezonului de vara-toamna

Sezonul vara-toamna se asociaza cu frecventa maxima a cazurilor de enterocolita. Cel mai frecvent, simptomele sunt: diareea (emisia de scaune numeroase moi sau lichide, peste 4/zi), insotite de crampe abodominale, greturi, varsaturi, de multe ori febra, frisoane si alterarea starii generale. In situatii severe, pacientul se poate deshidrata, prin pierderea importanta de apa si saruri prin diaree si varsaturi, caz in care necesita spitalizare de urgenta. bebelusii sunt cei mai expusi pericolului de deshidratare, motiv pentru care in cazul lor internarea este obligatorie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img