sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, declaratii in premiera dupa ce a nascut a doua oara. Ce probleme a avut cu sarcina

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea este in culmea fericirii. Cunoscuta prezentatoare TV are doua fetite superbe si un sot care o adora, asa ca se poate considera o femeie implinita. La mai bine de o luna dupa nastere, vedeta a dezvaluit ca trece si prin momente delicate.

 Gabriela Cristea a vorbit despre problemele de dupa nastere

Gabriela Cristea si-a dorit enorm un al doilea copil , iar visul i s-a implinit, insa nasterea fetitei sale nu a fost deloc usoara. Chiar daca acum totul este bine, vedeta marturiseste ca la scurt timp dupa ce Iris, mezina familiei a venit pe lume, a avut parte de momente delicate.

Intr-un interviu acordat recent pentru publicatia Viva, cunoscuta prezentatoare TV a vorbit deschis despre experienta alaptatului, dar si depresia post-natala pe care a trebuit sa o infrunte, la scurt dupa ce fetita sa a vazut lumina zilei.

Ce spune Gabriela Cristea despre alaptat si depresie post-natala

„La prima nastere nu mi-a iesit cu alaptatul, pentru ca am avut niste probleme de sanatate si m-am simtit foarte rau. Am reusit totusi sa alaptez in jur de doua luni si jumatate. De data aceasta, lucrurile au stat foarte bine si o alaptez pe Iris exclusiv la san, lucru care ma face foarte fericita si ma implineste foarte mult” , a declarat Gabriela Cristea.

„Cat priveste depresia, Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am trecut printr-o astfel de experienta. Am avut cateva atacuri de panica la prima sarcina, aproape de final, pentru ca aveam tot felul de intrebari, legate de operatia de cezariana, legate de nastere efectiv.

Am reusit sa trec peste toate acestea cu ganduri pozitive si cu ajutorul celor din jurul meu, mai ales cu ajutorul lui Tavi, caruia i-am facut nervii zdrente, dar asta e o alta discutie. Important este sa ai toate informatiile despre acest subiect, pentru ca doar asa reusesti sa treci peste panicile ce se pot crea” , a mai spus prezentatoarea TV, pentru sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img