miercuri, 24 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, despre emisiunea pe care o prezinta: ”Daca sunteti insurati, nu ne cautati decat daca vreti sa ne spuneti cat va iubiti sotia”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea, anunt transant despre emisiunea pe care o prezinta 😮 Totul se petrece inainte sa nasca

Aflata in ultimul trimestru de sarcina, Gabriela Cristea a facut un anunt transant despre emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, pe care o modereaza la Antena Stars. Totul a pornit dupa ce a primit un mesaj privat, iar in cadrul editiei de azi, prezentatoarea a spus totul cat se poate de clar. Luna viitoare, frumoasa vedeta va deveni din nou mamica. Ea ii va darui sotului sau, Tavi Clonda, inca o fetita.

Gabriela Cristea, anunt transant despre emisiunea pe care o prezinta

In cadrul editiei de astazi, 4 februarie a show-ului de televiziune “Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea a impartasit experienta pe care a trait-o dupa ce a primit un mesaj privat pe Facebook de la un barbat care i-a cerut amanunte ca sa inscrie la emisiunea prezentata de ea.

“Eu intotdeauna fac si o verificare, ochiul soacrei trebuie bagat la inaintare (…) cand deschid profilul, mare poza de la nunta cu el si sotia sa (…) Mai caut ce mai caut, inca o poza cu el si sotia”, a povestit Gabriela Cristea, surprinsa de descoperirea facuta.

Discreta, asa cum ne-a obisnuit, ea nu a facut public numele barbatului, dar si-a sunat producatorul si s-au amuzat impreuna.

“Oameni buni, suntem la o emisiune matrimoniala. Oamenii se combina intre ei, adica nu este: «Vreau amant de nu te vezi», ca altfel ne bate sotia de nu ne vedem (…). Inainte de a veni in emisiune, noi nu ne ocupam cu amantlacul, ne ocupam cu iubirea pe bune”, a declarat indragita prezentatoare TV.

La final, ea a subliniat clar: “Daca sunteti insurati, nu ne cautati decat daca vreti sa ne spuneti cat va iubiti sotia!”.

Gabriela Cristea a devenit mama pentru prima data in toamna anului trecut

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti de fetita pe 23 septembrie 2017, intr-o zi de sambata, in jurul orelor 14:00, la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img