sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, emotii cu cateva ore inainte de a incepe noua emisiune: ”Sotul meu ma sustine in orice situatie”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru premiera emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, cel mai asteptat dating-show al momentului care va incepe astazi, de la ora 18.45, la  Antena Stars.

Emotiile sunt mari, pentru ca orice emisiune live poate fi una plina de surprize, dar vedeta marturiseste ca are sustinerea echipei si a familiei si este convinsa ca totul va fi bine, iar telespectatorii vor avea parte de doua ore pline, cu povesti de viata in care se vor regasi.

”Astept cu emotie lansarea emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”. E un dating-show si cred ca nu exista om care sa nu se poate uita la aceasta emisiune, pentru ca, fiind vorba despre dragoste,  fiecare regaseste in ea o parte din viata sa”, spune Gabriela Cristea care, dupa o perioada destul de lunga de timp se va desparti pret de cateva ore de fetita ei, Bella Victoria Margot, insa este linistita din acest punct de vedere, pentru ca micuta va sta cu tatal ei: ”Sotul meu ma sprijina in orice situatie, el ma sustine 100% cand poate, iar cand el nu va putea, vom apela la ajutorul apropiatilor pentru a avea grija de Victoria”.

Noua emisiune moderata de Gabriela Cristea,  in care oamenii vor avea sansa sa-si gaseasca sufletul pereche, va fi difuzata sase zile pe saptamana, de luni pana sambata, de la ora 18.45, la Antena Stars.

Cei care isi cauta jumatatea si vor sa participe la emisiunea  „Te iubesc de nu te vezi” se pot inscrie in continuare,  fie sunand la numarul la  0756.036.364 (tarif normal), fie pe e-mail: casting•antenastars.ro sau, intr-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img