vineri, 19 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, mesaj pentru toti cei care ii asteptau revenirea la TV: “Stiu ca abia asteptati sa ne revedem

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a luat o pauza de la emisiunea “Te vreau langa mine” de la Kanal D, dupa ce a ramas insarcinata. Realizatoarea TV a fost inlocuita de Bianca Dragusanu. De cand a disparut de pe micile ecrane, Gabriela Cristea s-a dedicat in totalitate cresterii micutei Bella Victoria Margot Clonda de care este foarte mandra. In luna noiembrie, ea spunea ca revenirea ei la TV va avea loc in luna ianuarie: ”Am timp doar noaptea si ma mai uit din cand in cand in reluare pentru ca in timpul zilei am treaba multa. In ianuarie (n.r. va reveni pe scaunul de moderator al emisiunii ”Te vreau langa mine”). Cred… Cred, nu sunt 100% sigura, dar in proportie de 90%, in ianuarie”, le spunea atunci Cristea celor de la Cancan.

Acum, partenera de viata a lui Tavi Clonda a venit cu un nou mesaj, fara a specifica, insa, data la care va putea fi vazuta din nou la televizor.

“Dragilor, va doresc un an nou plin de bucurii, impliniri si multa iubire in familiile voastre. Stiu ca abia asteptati sa ne reintalnim, sunt si eu pregatita si nerabdatoare, sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Va imbratisez cu drag!!!”, a scris Cristea, pe Facebook.

Te-ar putea interesa si: Aproape de miezul noptii, Gabriela Cristea a anuntat! E prima data cand Tavi Clonda a facut asta
Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt in al noualea cer de cand micuta Bella Margot Victoria Clonda a venit pe lume, finalul lunii septembrie 2017.

Fetita a primit nota zece la nastere, iar dupa patru zile, atat ea, cat si mama ei, au fost externate din spital, iar Tavi Clonda a avut grija sa faca toate pregatirile necesare pentru ca fetele sa se simta excelent cand ajung acasa.

Viata de parinti li se potriveste de minune celor doi, care se pare ca se dedica in totalitate micutei lor. Gabriela Cristea a postat recent, aproape de miezul noptii, pe contul sau de socializare, o poza cu cadoul lui Tavi Clonda pentru Victoria. Cantaretul i-a daruit micutei sale o bicicleta inedita, iar realizatoarea TV a tinut sa impartaseasca asta cu toti prietenii virtuali. “Prima “bicicleta” cadou de la tati pentru Victoria”, a scris Cristea pe pagina sa de Facebook, iar postarea a adunat peste sase mii de reactii din partea fanilor, care i-au transmis sa fie fericita alaturi de familia sa minunata. “Un cadou superb pentru printesa Victoria! Poate fi mandru Tavi cu o asa familie frumoasa!”, este unul dintre mesajele primite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img