marți, 23 aprilie, 2024

Gabriela Cristea o ‘spulbera’ pe Bianca Dragusanu cu noua emisiune! Cum ii fura telespectatorii fideli

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea o ‘spulbera’ pe Bianca Dragusanu cu noua emisiune!

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii Gabrielei Cristea. Vedeta a revenit, luni seara (28 mai), pe sticla, cu o emisiune nou-nouta la Antena Stars, dupa ce a fost pusa pe faras de la Kanal D.

Prezentatoarea tv va avea emisiune de la ora 18.45, de luni pana sambata, dar si reluare de la ora 12.00 pana la 14.00. Intervalul orar se suprapune cu emisiunea rivalei sale, Bianca Dragusanu, cea care a ramas la carma show-ului ‘Te vreau langa mine’. Blondina intra in direct de la ora 13.00 la ora 15.00.

Gabriela Cristea a fost dintotdeauna in topul preferintelor telespectatorilor, iar acum cei mai multi probabil vor prefera sa se uite la emisiune ei la Antena Stars. Chiar ea marturisea la un moment dat ca revenirea ei in tv se va produce la pachet cu fanii ei fideli.

Gabriela Cristea o ‘spulbera’ pe Bianca Dragusanu cu noua emisiune!
Gabriela Cristea a marturisit ca are sustinerea echipei si a familiei si este convinsa ca noua emisiune va fi pe placul tuturor. Mai mult de atat, in prima editie a emisiunii, Gabriela Cristea si-a adus fetita, pe micuta Victoria, care a facut deliciul publicului.

Insa acelasi lucru l-a facut si Bianca Dragusanu, cu doar cateva ore inainte, in emisiunea sa de la Kanal D. Ea a prezentat show-ul ‘Te vreau langa mine’ impreuna cu fetita sa, Sofia Maria. Nu stim cine pe cine a copiat, insa este clar ca intre cele doua se da o lupta acerba pentru audienta.

”Dragilor, sunt foarte fericita si emotionata. Mai avem foarte putina vreme. Ne vedem la ‘Te iubesc de nu te vezi’  pe Antena Stars”, spunea Gabriela Cristea cu doar cateva minute de a incepe prima editie a emisiunii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img