miercuri, 27 martie, 2024

Gabriela Cristea revine la TV! Surpriza: cu ce televiziune a semnat, dupa ce a fost inlocuita cu Bianca Dragusanu la Kanal D Romania

Distribuie:

Publicat:

Vesti bune pentru fanii Gabrielei Cristea! Vedeta se intoarce la tv, de data aceasta la o alta televiziune. Bianca Dragusanu este acum la carma emisiunii „Te vreau langa mine” de la Kanal D, astfel ca bruneta s-a reorientat. Sotia lui Tavi Clonda a renuntat la Kanal D, in favoarea Antenei,.

Gabriela Cristea revine pe sticla, dar de data aceasta la o noua emisiune. Dupa ce a fost inlocuita definitiv de Bianca Dragusanu, la show-ul „Te vreau langa mine”, bruneta nu a vrut sa stea pe tusa.  Atat ea, cat si sotul ei au acceptat sa ofere exclusivitatea botezului fetitei lor, care a avut loc in urma cu doua saptamani, trustului Antena. Bineinteles, pe langa marele eveniment, cei doi au avut parte de aparitii TV, atat pe Antena 1, cat si pe Antena Stars, dar si pe site-urile care apartin de acelasi trust. Mai mult, Gabriela Cristea si Tavi Clonda nu au sportat nicio cheltuiala. De toate detaliile s-a ocupat trustul cu care au semnat. De asemenea, potrivit surselor noastre, cei doi s-au ales cu aproximativ 24.000 de euro de pe urma fericitului eveniment.

Gabriela Cristea va prezenta o noua emisiune

Acum, totul este oficial! Gabriela Cristea va avea o emisiune pe Antena Stars. Vedeta revine din concediul maternal, in care s-a ocupat de micuta Bella Victoria Margot, si este gata sa prezinte o noua emisiune, potrivit spynews.ro. Momentan, nu se cunosc detalii despre formatul emisiunii si nici despre cum se va numi show-ul. Cert este ca telespectatorii Antenei Stars se pot astepta sa o vada cat de curand pe sticla.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img