vineri, 26 aprilie, 2024

Gabriela Cristea s-a dat de gol. Vedeta a făcut vestea mult așteptată: “Vine bebe 3!”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Cei doi se iubesc deja de ani buni, au două fetite minunate, dar nu este destul. Se gândesc deja la al treilea copil, iar direct din vacanță au dat vestea cea mare, care a șocat pe toată lumea.

Gabriela și Tavi, vesti bune din vacanță

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV este iubită de o mulțime de oameni, are un succes uluitor și o familie minunată. Ea și Tavi Clonda se înțeleg de minune și au planuri mari de viitor.

Petrec mult timp impreuna, iar acum au avut parte de clipe linistite pe cinste. După cinci ani, au rămas singuri și au profitat din plin de această șansă, cu care sigur nu se vor mai întâlni prea curând, având în vedere că sunt mereu cu fiicele lor.

Mai mult, Tavi Clonda a scris un mesaj plin de entuziasm pe rețelele de socializare, unde a dat de veste prin câteva fotografii că se simte foarte bine alături de iubita lui soție. Astfel, acesta a mărturisit cât de interesantă i se pare experiența, având în vedere că nu au mai avut parte de ea de când au devenit părinți.

Fanii au reacționat imediat și le-au transmis urari de bine și distracție plăcută la piscina din curtea lor. Și buna lor prietenă, Anca Ciota, a avut ceașca de zis. Astfel, ea s-a gândit că au luat această pauză pentru că au planuri pentru cel de-al treilea copil.

„Vine bebe 3 ”, a scris Anca Ciota în comentarii.

Gabriela Cristea mai vrea copii

Gabriela Cristea are doua fetițe minunate. Deși a făcut multe sacrificii, tratamente complexe pentru a rămâne însărcinată, se bucură că a reușit să-și îndeplinească visul acesta.

Vedeta și soțul ei se gândesc serios să mai devină din nou părinți, dar acest lucru nu mai este posibil. Din motive medicale, dar și din cauza schimbărilor prin care trece o mamă, vedeta preferă să renunțe la acest plan și să se bucure de fetițele ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img