joi, 25 aprilie, 2024

Gabriela Cristea si Tavi Clonda, probleme în Paradis. De ce se ceartă mereu cei doi soți

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Tavi Clonda de mai bine de șapte ani și formează un cuplu perfect. Se pare, însă, că relația lor mai întâmpină și greutăți și ajung la certuri de multe ori din diferite motive.

Probleme între Gabriela și Tavi Clonda

Gabriela și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Deși s-au cunoscut târziu, după ce au mai avut alte relații, lucrurile merg bine între ei și și-au format rapid o familie fericită. Au împreună două fetițe și totul pare perfect, dar mai întâmpină și probleme.

Cei doi se ceartă destul de des, pentru că amândoi sunt caractere tari și au tendința de a se închide în ei. Așteaptă prea mult ca partenerul să își dea seama de supărarea lor și așa ajung să nu își spună ce au pe suflet. Artistul spune că atât el, cât și Gabriela, mai lasă de la ei în unele situații, dar și răbufnesc când dau de greu și simt că nu mai fac față situației și nu au niciun ajutor.

Cântărețul recunoaște că el și soția lui au mereu aceleași motive de ceartă precum organizarea din casă, treburile casnice, dar orice astfel de tensiuni trec după o discuție serioasă.

Secretul unei căsnicii de succes

Deși mai apar și neînțelegeri, Tavi și Gabriela susțin că au o căsnicie fericită și nu le lipsește nimic. Nimeni nu le dădea prea multe șanse la început și parcă toată lumea era împotriva lor, dar au demonstrat că vorbele rele nu îi afectează deloc, iar diferența de vârstă dintre ei nu este o problemă, ci chiar un plus. Artistul a spus mereu că îi plac femeile mature, de la care are ceva de învățat.

Mai mult, Tavi nu se sfiește să spună care sunt secretele căsnicie sale perfecte. Soțul Gabrielei Cristea consideră că sunt mai multe lucruri importante, care le țin relația vie, dar principale sunt faptul că soții trebuie să aibă o comunicare bună, să fie apropiați și niciodată să nu meargă la somn supărați.

“Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună și niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, a declarat Tavi Clonda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img