joi, 28 martie, 2024

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt in culmea fericirii: Vreau sa aud primul sunet

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea se afla din ce in ce mai aproape de momentul in care va deveni, din nou, mama. Si ea si sotul ei, Tavi Clonda, sunt foarte emotionati si asteapta cu nerabdarea ca familia sa primeasca inca un membru. Un ultim control inainte de momentul fericit. Data nasterii nu este, insa, stiuta, dar Tavi Clonda spune ca va asista ”dupa geam”.

 

”Marti mergem la un ultim control. Sa vedem cum e fetita, cum e Gabi. Inca nu stim cand va naste. Eu o sa asist, dar dupa geam. Asa am facut si la Victoria. Sper sa ma lase, vreau sa-i aud primul sunet. Nu am ce sa filmez, pentru ca nu se vede nimic. Prima oara mi s-au inmuiat picioarele. Sper sa nu lesin, sa fiu si acum barbat”, a marturisit sotul vedetei TV pentru libertatea.ro. Tavi Clonda nu a mai avut rabdare si a publicat prima imagine cu fiica lor. Desi inca nu a nascut, Gabi Cristea a publicat o radiografie cu fetita pe care acestia urmeaza sa o aiba.

Si Gabriela Cristea si Tavi Clonda au fost foarte ingrijorati dupa ce au aflat prin ce momente grele a trecut Andreea Balan, in timpul operatiei de cezariana, insa ”niciun caz nu seamana cu celalalt”, iar cei doi sunt foarte optimisti. ”Dupa ce afli exact ce s-a intamplat, dupa ce discuti cu lumea, te mai linistesti. Nici un caz nu seamana cu altul”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img