sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gabriela Cristea sterge pe jos cu fostul sot, Marcel Toader: „M-am trezit cu 50 de lei in cont”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a facut destainuri din intimitate, unde a vorbit despre copil, o viitoare noua sarcina, relatia sa cu Tavi Clonda, dar si despre controversatul divort de fostul sot, Marcel Toader.

Prezentatoarea nu s-a sfiit de la a spune lucrurilor pe nume, scotand la iveala detalii din casnicia pe care a descris-o drept „complicata”. De asemenea, a marturisit ca a existat si un episod de violenta, care a fost si cel ce a determinat-o sa plece.

„Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu stiu daca imi voi mi recupera ceva vreodata. Nici nu mai conteaza. Important ca Dumnezeu a fost bun si generos cu mine. (…) N-a mers nimic. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasa. In conditiile astea am reusit sa fac performanta. Aveam nopti in care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc. Nici nu conteaza. A fost un singur episod, finalul (n.r. violenta). Am plecat atunci. Nu i-as spune nimic acum. (…) Ai langa tine oameni care stiu cum esti. Fiecare om isi creste fericirea pe care si-o doreste. El asa e fericit, eu asa sunt fericita. Era… nu pot sa folosesc cuvantul la televizor. N – lucruri. Eu ii dadusem drept pe semanatura. M-am trezit cu 50 de ron in cont. Nu am slabit foarte mult din cauza divortului. Am slabit, dar eu intrasem intr-o perioada de retus”, a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.

Gabriela Cristea are o fetita, pe Bella Victoria Margot, impreuna cu Tavi Clonda. Dupa un concendiu de maternitate bine-meritat, vedeta se va intoarce pe micile ecrane, in emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, de pe Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img