joi, 28 martie, 2024

Gabriela Cristea, taxată aspru de fani pentru că își editează pozele. Cum au reacționat internauții

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a fost acuzată de fani că își editează pozele. Internauții au taxat-o destul de grav pe prezentatoarea TV pentru că folosește filtrele de înfrumusețare în pozele pe care le postează în mediul online. Ce comentarii a primit vedeta din partea celor care îi urmăresc intens activitatea.

Filtrele de înfrumusețare sunt folosite de mai toate doamnele și domnișoarele din ziua de azi. Printre ele se pare că se numără și Gabriela Cristea, iar fanii au observat asta imediat. Nu au stat pe gânduri și au reacționat intens în secțiunea de comentarii a postării făcute de vedetă.

Gabriela Cristea, acuzată că își editează pozele

Nu este un secret faptul că filtrele de înfrumusețare sunt folosite de către majoritatea femeilor din ziua de azi. Ce-i drept este că unele dintre ele exagerează cu aceste filtre, iar pozele lor riscă să iasă foarte mult în evidență.

Astăzi, Gabriela Cristea a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare în care spune că ‘’a căzut cu fața într-un machiaj’’. Atenți și critici din fire, internauții au observat că prezentatoarea TV a folosit și altceva pe lângă machiaj. Mai exact, fanii au văzut imediat că vedeta a folosit și filtrul de înfrumusețare pe lângă machiaj.

‘’Căzut cu fata direct in filtre’’; ‘’Ce ne-am face daca aplicatiile care ne fac altfel de cat suntem, ar functiona si la emisiunile tv…’’; ‘’Păcat ca la tv arați altfel’’; ‘’O tona de filtru’’; ‘’Direct in Photoshop ai cazut’’; ‘’Nici mai lungā, nici mai latā, doar nitel mai mult, filtratā…’’; ‘’Frumoasa…dar scoate filtrul’’, sunt doar câteva din comentariile pe care internauții le-au lăsat pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img