vineri, 29 martie, 2024

Gabriela Cristoiu trăiește în teroare. Bruneta nu mai are liniște de jumătate de an: „Mă simt hărțuită”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristoiu trece, din nou, prin momente de coșmar în viața ei. Bruneta nu mai are liniște de șase luni, din cauza unei persoane care o terorizează cu apeluri și mesaje în continuu. Tânăra a dat mai multe detalii la Antena Stars.

După o perioadă în care a anunțat că este hărțuită de un fost iubit, Gabriela Cristoiu vine cu noi acuzații la adresa unei persoane necunoscute până în acest moment. Bruneta susține că trăiește în teroare de jumătate de an, pentru că un bărbat sau o femeie ar suna-o în mod constant și i-ar trimite diverse mesaje.

Gabriela Cristoiu trăiește în teroare de șase luni

Chiar dacă nu exclude să fie vorba tot despre fostul iubit, Gabriela crede că ar putea fi o persoană „care vrea să râdă de ea”. Totuși, bruneta recunoaște că se simte hărțuită, având în vedere că apelurile sunt foarte insistente și nu au încetat în ultimele șase luni.

„Totul a început în urmă cu aproximativ șase luni. Am primit primul apel cu număr ascuns. am zis că e o glumă, a fost cineva care îmi punea niște melodii. Mi s-a părut foarte curios, pentru că el nu vorbea. Nu am știut dacă este o femeie sau un bărbat. De atunci au trecut șase luni. Eu am în telefon toate probele. Sunt aproximativ 700 de apeluri primite de la un bărbat sau o femeie. Mă simt hărțuită zi și noapte. (…) Cum să-l caut? Cum să-l găsesc?”, a spus Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.

Chiar dacă nu poate fi sigură cu privire la identitatea celui care o hărțuiește, Gabriela crede că ar fi aceeași persoană care i-a lăsat bilețele la parbrizul de la mașină. Astfel, bruneta consideră că este cineva care o cunoaște personal, pentru că îi știe adresa și mașina.

Tânăra se teme pentru siguranța ei și nu știe ce măsuri să ia, dar nu este dispusă încă să-și schimbe numărul de telefon sau domiciliul, pentru a scăpa de persoana care o hărțuiește.

„Data viitoare când o să mă sune, o să-i vorbesc urât. Ce pot să fac altceva?! Să mă mut din țară, să mă mut din blocul în care stau, să-mi schimb numărul?!”, a mai adăugat bruneta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img