joi, 28 martie, 2024

Gabriela Firea acuza ca Guvernul nu a decontat banii investiti: A iesit Tataru, cel cu cocoasele si topaiala pe cocoase de pandemie, si a spus cheltuiti

Distribuie:

Publicat:

Primarul general, Gabriela Firea, afirmă că Guvernul nu a decontat banii cheltuiţi pentru investiţiile făcute în domeniul sănătăţii. "Cheltuiţi şi vă decontăm prin Ministerul Sănătăţii, prin DSP. Niciun leu, ştiţi ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la şantiere şi de la alte obiective de infrastructură", spune Firea.

Firea a enumerat, miercuri seară, la România Tv, în emisiunea lui Victor Ciutacu, investiţiile făcute în domeniul sănătăţii în Bucureşti, spunând că acestea s-au dovedit folositoare în contextul actual.

Întrebată dacă a primit bani de la Guvern pentru aceste investiţii, Firea a spus că nu s-a primit niciun leu.

"Cheltuiţi şi vă decontăm prin Ministerul Sănătăţii, prin DSP. Niciun leu, ştiţi ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la şantiere şi de la alte obiective de infrastructură. Mai mult decât atât, a ieşit domnul ministru Tătaru, cel cu cocoaşele şi ţopăiala pe cocoaşe de pandemie şi a spus: dragă autorităţi locale – fără dragă – cheltuiţi, cheltuiţi, cheltuiţi pentru sănătate pentru că eu am obţinut fonduri europene, sunt foarte bun, depuneţi repede dosarele şi vă decontăm imediat, dar imediat. De trei luni am depus, Primăria Capitalei, prin ASSMB, toate dosarele, toate documentele şi ni s-a confirmat că sunt perfecte cu specialiştii noştri în atragerea de fonduri europene – 25 de milioane de euro – şi nu avem un aviz de la DSP. Da, da, domnul ministru, acel DSP care nu răspunde cu zilele la telefoane, care nu-i îndrumă pe cetăţenii care sună şi pe bucureşteni şi care nu catadicseşte, acest DSP, să dea un minim aviz", a afirmat Gabriela Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img