vineri, 19 aprilie, 2024

Gabriela Firea anunta ca PSD este aproape de o intelegere cu Dan Cristian Popescu pentru Sectorul 2

Distribuie:

Publicat:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la Antena 3, că după discuțiile „administrative” cu viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, a avut ulterior și o discuție politică la sediul PSD.

„Am discutat si cateva aspecte politice in sediul de partid”, a spus Firea. Întrebată dacă ar putea să candideze Dan Cristian Popescu din partea PSD pentru primăria de sector, sau PSD îi va sprijini candidatura independentă, Firea a răspuns: 'Ne mai gandim reciproc'.

Dan Cristian Popescu a vrut să fie candidatul PNL la primăria sectorului 2, dar candidatura a revenit USR-PLUS în urma negocierilor pentru alianța cu PNL. El a anunțat joi că va candida independent la Primăria Sectorului 2.

„Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac, să candidez chiar şi independent, dacă nu voi găsi susţinere pentru proiectele mele, este legat de continuarea acestor proiecte. Este miza mea politică şi aceasta mă obligă să candidez, chiar şi independent. Dacă sunt partide care vor să mă susţină, voi intra în discuţii cu acestea în zilele următoare”, a afirmat Dan Cristian Popescu, joi într-o conferinţă de presă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img