vineri, 19 aprilie, 2024

Gabriela Firea contesta softul STS – Acuza ca s-a fi folosit programe clona si vrea un expert international care sa verifice

Distribuie:

Publicat:

 

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a vorbit la RomâniaTv despre o pretinsă fraudă la alegerile locale din Capitală. Aceasta a explicat că sunt persoane dar și documente ce ar dovedi susținerile sale.

În plus Firea a acreditat posibilitatea verificării tehnice a softului folosit în timpul alegerilor locale.

„Înțeleg că hoția și frauda lor e foarte bună și minunată. Solicităm inclusiv o expertiză europeană independentă pentru softul STS livrat pentru folosire AEP.

Dacă s-ar accepta să vină un expert internațional să verifice softul și să vadă imaginile și să verifice tot ce s-a făcut n soft eu zic că s-a anula alegerile. Și nu doar în Capitală.

Vorbesc despre coduri QR lipite efectiv peste alte coduri, vizibil cu ochiul liber. Vorbesc despre o fraudă grosolană cu falsuri grosolane”, a afirmat Firea în direct.

Aceasta a mai susținut că s-ar fi folosit un soft clonă la alegerile locale din Sectorul 1.

„Nu știm din ce motiv câteva ore tabletele STS nu mai funcționau. Nu știm dacă vorbim de defecțiuni intenționate. Dacă s-a intervenit la ele”, mai afirmă Firea.

Firea a mai susținut că „dacă mai avem democrație da, se vor anula alegerile locale, și se vor relua odată cu cele parlamentare”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img