vineri, 29 martie, 2024

Gabriela Firea: “Este un nou atac murdar la adresa lui Liviu Dragnea”

Distribuie:

Publicat:

Scandal urias si acuzatii de tradare in PSD dupa ce in presa au aparut discutii purtate pe un grup de Whatsapp al liderilor partidului.

Rise Project a publicat capturi din conversatiile celor de la varful PSD, printre care Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu sau Ecaterina Andronescu. Discutia a avut loc in perioada emiterii ordonantei 13 si a protestelor din Piata Victoriei si se refera la modul in care partidul urma sa se organizeze. Interesant este insa un alt aspect: cine este cartita din PSD care a facut publice conversatiile din acel grup inchis. Printre cei mai vehementi este deputatul Liviu Plesoianu care a declarat, pentru Rise Project, ca aparitia informatiilor reprezinta, citez, “O dovada ca PSD-ul e infiltrat cu slujitori ai Hidrei”.

Intrata prin telefon intr-o emisiune TV, Gabriela Firea sustine ca noile dezvaluiri reprezinta de fapt un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea.

„Nu mi se par dezvaluiri cata vreme liderii PSD au afirmat si public ca unele dintre exprimarile care se regasesc in asa-numitele capturi vizavi de care nu poate sa confirme autenticitatea ori veridicitatea. Lasand la o parte factorul juridic, am fost curioasa cati colegi eram pe acel grup in care schimbam idei, ne sfatuiam. Eram 116 persoane. Va dati seama cate secrete se puteau face. Nici vorba. Erau pe acel grup parlamentari, candidati. Aproape 120 de persoane. Este imposibil sa te gandesti la o strategie. Nu este vorba de asa ceva. O persoana anume a gasit de cuvinta. Nu poate nimeni demonstra acele discutii. Dincolo de discutiile de aseara este un nou atac murdar la adresa lui Liviu Dragnea. Nu stiu ce sa-i mai inventeze. Se incerca discreditarea lui Liviu Dragnea. Am convingerea ca romanii nu se lasa pacaliti”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img