joi, 28 martie, 2024

Gabriela Firea le raspunde contestatarilor, dupa ce a delegat atributii viceprimarului Badulescu: ‘Sunt multe comitete, nu pot sa ma impart la toate’

Distribuie:

Publicat:

Primarul general Gabriela Firea a lămurit, la România TV, problema delegării unor atribuții viceprimarului Aurelian Bădulescu, atribuții care țin de situațiile de urgență.

"Sunt foarte multe comitete la care trebuie să participăm, nu pot merge în același timp în mai multe locații. Opoziția a început să strige că eu mă retrag. Nu e vorba de așa ceva. Suntem o echipă și fiecare poate face câte ceva, de aceea am delegat atribuții și domnului viceprimar

Astazi chiar avem ședința de consiliu general, vreau să văd ce vor spune toți acești domni și doamne.

Cât despre ordoinanța militară, aceste măsuri sunt absolut necesare. Nu toată lumea înțelege riscurile acestei pandemii. pentru că sunt multe persoane care nu se protejează, iată că este nevoie ca aceste aspecte care țin de bunul simț să fie trecute în ordonanțe militare.

Spun toți declarativ că trebuie să-i susținem pe medici, dar pe de altă parte nuși-iau măsuri de protecție pentru propria persoană.

Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul Cercel, cu domnul Imbri, cu ministrul Sănătății, am conștientizat faptul că în București nu trebuie să repetăm greșeli pe care le-am făcut alte comunități. Spitalul Colentina va primi bolnavi cu alte afecțiuni, dar și cu COVID-19.

Spitalele din Capitală sunt dotate, au ce le trebuie. Noi facem eforturi, nu pasăm pisica ambasedelor. Măbazez pe sprijinul asociațiilor, fundațiilor, care vor să ajute", a declarat Gabriela Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img