vineri, 26 aprilie, 2024

Gabriela Firea, somata sa prezinte lista participantilor la sedintele CGMB: Participă politisti in civil?

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi i-a cerut, luni, primarului Capitalei, Gabriela Firea, sa prezinte lista persoanelor care au participat la ultimele sedinte al CGMB, cerandu-i sa lamureasca daca politisti locali vin in civil pentru a ocupa locurile destinate cetatenilor, potrivit informatiilor aparute.

“In ultima vreme, in spatiul public au aparut informatii potrivit carora participarea la sedintele de Consiliu General este practic imposibila pentru bucuresteni, iar primarul general, Gabriela Firea, ocupa locurile disponibile in sala cu apropiati de-ai sai si ai PSD. De aceea, consider ca Primaria Generala trebuie sa lamureasca aceste acuzatii si sa faca publice listele cu persoanele care au asistat la ultimele sedinte de Consiliu General al Municipiului Bucuresti”, a declarat deputatul PNL Ovidiu Raetchi, potrivit unui comunicat de presa remis MEDIAFAX.

Ovidiu Raetchi i-a cerut primarului Capitalei “sa lamureasca” daca ai este adevarat ca politistii locali participa in civil la lucrarile CGMB pentru a ocupa locurile destinate cetatenilor si societatii civile.

“Sper ca nu asistam la o adaptare a episodului de la Iasi, care il avea ca protagonist pe fostul primar Gheorghe Nichita, si care folosea Politia Locala dupa bunul sau plac. Potrivit legii administratiei publice locale, aceste sedinte sunt publice, deci orice cetatean are dreptul sa participe. Daca Gabriela Firea nu are nimic de ascuns, atunci sunt convins ca Primaria Generala nu va ezita sa publice listele cu persoanele care au asistat la sedintele Consiliului General pentru a inlatura orice urma de suspiciune ca ar putea facilita prezenta apropiatilor sai la aceste sedinte si ar bloca participarea societatii civile”, a spus deputatul PNL. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img