News Flash:

Gabriela Firea: Transportul in comun va deveni gratuit in Bucuresti. Angajatii RATB nu au de ce sa se ingrijoreze

10 Iunie 2016
1804 Vizualizari | 0 Comentarii
Transportul in comun va deveni, intr-un interval de timp rezonabil, gratuit in Bucuresti, dupa indeplinirea catorva conditii esentiale, a declarat vineri primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea.

'In ciuda declaratiilor politice care combat proiectul meu pentru ca transportul public sa devina o alternativa viabila la calatoria cu autoturismul personal - ca o prima solutie la traficul sufocant - voi demonstra ca ce propun este corect si in interesul tuturor bucurestenilor. Am afirmat si intaresc faptul ca voi aplica aceste masuri intr-un timp rezonabil', a precizat Gabriela Firea, intr-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit acesteia, pasii sunt urmatorii: banda proprie pentru autobuzele RATB, taxi si salvari/ pompieri, completarea flotei regiei cu inca minimum 300 autobuze - cele care acum exista, dar nu au piese -, continuarea procesului de transformare a regiei in societate comerciala a municipalitatii pentru a putea atrage fonduri europene necesare modernizarii, curatenie in autobuze, siguranta calatorilor, aer conditionat vara, gratuitate, pentru inceput, inainte si dupa varfurile orare de trafic.

'Angajatii RATB nu au de ce sa se ingrijoreze. Eu vreau sa creez locuri de munca, nu sa contribui la cresterea somajului. Toate aceste masuri inseamna o buna guvernare locala. Cei care sunt impotriva fac politica, nu administratie. Eu vreau rezultate pentru bucuresteni si, la fel ca in campanie, nu voi polemiza cu nimeni, voi fi doar in dialog cu locuitorii Capitalei', a adaugat Firea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048704 (s)